ΑΠΟΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΠΟΥΔΡΑ ΑΡΜΩΝ STONECRETE


125 γραμμάρια / τετραγωνικό μέτρο
Κιβώτιο με σάκο 10 κιλών

Περιγραφή

Έτοιμο προς χρήση προϊόν σε μορφή πούδρας. Ως ειδικό μείγμα ακίνδυνων υδρόφοβων υλικών λειτουργεί σαν αποκολλητικό μέσο μεταξύ των ελαστικών καλουπιών πολυουρεθάνης STONECRETE και του σκυροδέματος/ σοβά κατά τη διάρκεια του σταμπαρίσματος. Παράλληλα παρέχει τις επισκιάσεις στα στοιχεία (πέτρες) και τους αρμούς του επιλεγμένου σχεδίου στην τελική επιφάνεια του δαπέδου / τοίχου (πατίνα χρόνου). Διατίθεται σε 15 βασικές αποχρώσεις και νέες αποχρώσεις μπορούν να παραχθούν κατόπιν παραγγελίας.

Διαθέσιμες Αποχρώσεις:

DARK GRAY, LIGHT GRAY, DARK BROWN, ADOBE BUFF, HARVEST SAND, PEACH, YELLOW, LIGHT YELLOW, SUN BUFF, CORAL, WHITE, RED, SLATE, AUTUMN BROWN, LIGHT BROWN

Τρόποι εφαρμογής

Στην περίπτωση εφαρμογής σε Σταμπωτό Δάπεδο, όταν το ήδη χρωματισμένο με το Σκληρυντικό Τσιμεντόχρωμα STONECRETE διαστρωμένο σκυρόδεμα φτάσει στο πλαστικό στάδιο ωρίμανσης, εφαρμόζεται η Αποκολλητική Πούδρα STONECRETE σε μία στρώση. Αμέσως μετά ακολουθεί η εφαρμογή στην επιφάνεια του σκυροδέματος των ελαστικών καλουπιών STONECRETE και ξεκινάει η διαδικασία του σταμπαρίσματος. Στην περίπτωση εφαρμογής σε κατακόρυφη επιφάνεια για την τεχνολογία του Σταμπωτού Σοβά, μετά το πέρας την εφαρμογής του μείγματος του Έτοιμου Σοβά STONECRETE, και όταν αυτό φτάσει στο πλαστικό στάδιο ωρίμανσης, τότε εφαρμόζεται η Αποκολλητική Πούδρα STONECRETE πάνω στην επιφάνεια του ελαστικού καλουπιού STONECRETE. Στη συνέχεια, το ελαστικό καλούπι εφαρμόζεται στην επιφάνεια του Σοβά και ξεκινάει η διαδικασία του σταμπαρίσματος. Η ποσότητα της Αποκολλητικής Πούδρας πάνω στο ελαστικό καλούπι θα πρέπει να ανανεώνεται κάθε 2-3 φορές εφαρμογής αυτού πάνω στην επιφάνεια του Σοβά, ανάλογα και με το πόσο έντονη επιθυμούμε να είναι η τελική επισκίαση και ο χρωματισμός.
Τρόποι εφαρμογής

Χαρακτηριστικά

- Οι προσφερόμενες αποχρώσεις παραμένουν σταθερές και αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου.

- Προσφέρει ικανό χρόνο επεξεργασίας.

- Πολύ εύκολο στη χρήση.

- Μετά την εφαρμογή της παρέχει αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.