Μονώσεις

ΥΓΡΟΜΟΝΩΤΙΚΗ ΒΑΦΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ, ΠΛΑΚΑΚΙΑ, ΠΛΑΚΕΣ, ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ, ΑΣΦΑΛΤΟ, ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΥΓΡΟΜΟΝΩΤΙΚΗ ΒΑΦΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ, ΠΛΑΚΑΚΙΑ, ΠΛΑΚΕΣ, ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ, ΑΣΦΑΛΤΟ, ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Περιγραφή

Με το STONECRETE WATERPROOFING INSULATOR η Εταιρεία μας προσφέρει την ιδανική λύση και στις μονώσεις. Η μοριακή δομή του υλικού είναι τέτοια ώστε να προσφέρει υψηλή ελαστικότητα, η οποία αποτελεί βασική προδιαγραφή για την σωστή υγρομόνωση. Επιπρόσθετα, ο ειδικός συνδυασμός των βασικών ρητινών παραγωγής του προϊόντος προσφέρει ισχυρή πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε επιφάνειες από σκυρόδεμα και άλλα δομικά υλικά όπως πλάκες, πλακίδια, κονιάματα, άσφαλτο κ.α., παρέχοντας όχι μόνο τέλεια υγρομόνωση αλλά και αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής καθώς το προϊόν διατίθεται σε 30 βασικές αποχρώσεις και νέες αποχρώσεις μπορούν να παραχθούν κατόπιν παραγγελίας.

Ένα ακόμα μοναδικό πλεονέκτημα είναι και ο χρόνος παράδοσης της τελικής επιφάνειας. Το STONECRETE WATERPROOFING INSULATOR αποτελείται από 100% ακρυλικό γαλάκτωμα μίγματος ειδικών ρητινών, με εξαιρετικές αντοχές και ειδικής τεχνολογίας Quick technology συστατικά . Έτσι δημιουργείται άμεσα συνεκτικό δίκτυο και μέσω ελεγχόμενης κροκίδωσης η βαμμένη επιφάνεια αποδίδεται άμεσα στη χρήση. Επίσης το φιλμ αντιστέκεται σε επαναδιαλυτοποίηση ακόμα και σε άμεση βροχή. Ειδικές χρωστικές, επιφανειοδραστικές ουσίες, και πληρωτικά συνεισφέρουν στις αντοχές σε φως .

Όσον αφορά τον τρόπο εφαρμογής, αφού γίνει επιμελής καθαρισμός της επιφάνειας και έλεγχος των ρήσεων, απορροών καθώς και των τυχόν μηχανολογικών εξαρτημάτων (όπως σχαράκια, υδρορροές κτλ.) , ξεκινάει η εφαρμογή του προϊόντος. Νέες επιφάνειες (πρόσφατα σκυροδετημένες)  θα πρέπει να ωριμάσουν επαρκώς (4 εβδομάδες). Αν πρόσφατα έχει εφαρμοστεί σφραγιστικό βερνίκι στην επιφάνεια, θα πρέπει αυτό να ωριμάσει  για τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την εφαρμογή του χρώματος. Το STONECRETE WATERPROOFING INSULATOR μπορεί να εφαρμοστεί με πεπιεσμένο εξοπλισμό ψεκασμού, ρολό ή με βούρτσα. Το συνιστώμενο μέγεθος μπεκ ψεκασμού είναι 0.017 "ως  0.021", και το πάχος εφαρμογής θα πρέπει να είναι  τουλάχιστον 0,380 mm (επιφάνεια 2 – 2,5 τ.μ. ανά κιλό – η κάλυψη θα διαφέρει ανάλογα με το πορώδες της επιφανείας και το πάχος εφαρμογής).

Τέλος, όπως όλα τα προϊόντα STONECRETE  έτσι και το STONECRETE WATERPROOFING INSULATOR είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς είναι  χρώμα για υγρομονωτική βαφή επιφανειών από σκυρόδεμα ή άλλο δομικό υλικό, 100% βασισμένο σε ακρυλικό γαλάκτωμα που περιέχει λιγότερο από 40 γραμμάρια ανά λίτρο πτητικές οργανικές  (VOC).

 

Απαιτούμενα υλικά


Χρωματολόγιο