Ποδηλατόδρομοι

Περιγραφή

Οι ποδηλατόδρομοι δύναται να κατασκευαστούν με δύο τρόπους:

  • Στην πρώτη περίπτωση ορίζουμε μία λωρίδα, σε υφιστάμενη επιφάνεια δρόμου ή πεζοδρομίου, η οποία και βάφεται με το STONECRETE TRAFFIC PAINT  στο επιλεγμένο χρώμα.
  • Στην δεύτερη περίπτωση, απαιτείται η κατασκευή εξ αρχής του υποστρώματος, επομένως ακολουθώντας τα κατασκευαστικά στάδια των Βιομηχανικών Δαπέδων, χωρίς την προσθήκη του Σκληρυντικού Τσιμεντοχρώματος ή του Σφραγιστικού Βερνικιού Εμποτισμού, αφού παρέλθουν 4 ημέρες από την διάστρωση του σκυροδέματος βάφεται η επιφάνεια με το STONECRETE TRAFFIC PAINT.

Η εφαρμοσμένη επιφάνεια δεν απαιτείται να αδιαβροχοποιηθεί, καθώς το STONECRETE TRAFFIC PAINT χαρακτηρίζεται από υψηλή ελαστικότητα, η οποία συμβάλλει στην υγρομόνωση της επιφάνειας.

Οι αποχρώσεις των χρωμάτων παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου. Το STONECRETE TRAFFIC PAINT διατίθεται σε 30 βασικές αποχρώσεις και νέες αποχρώσεις μπορούν να παραχθούν κατόπιν παραγγελίας, ενώ ταυτόχρονα διατίθεται και σε έκδοση ψυχρών υλικών STONECRETE COOL SERIES, με εξαιρετικές, υψηλές ανακλαστικές ιδιότητες.

Απαιτούμενα υλικά


Χρωματολόγιο